Werelderfgoedcentrum blikvanger Lauwersoog

De vorderende bouw van het Werelderfgoedcentrum is nu al de blikvanger in de haven van Lauwersoog. Het gebouw komt tot leven juicht het enthousiaste projectteam!

De begane grondvloer is gelegd en wordt nu verder afgewerkt, op naar de vervolgfase. Ondanks de stikstofcrisis gaat deze bouw voortvarend van mijlpaal, naar mijlpaal, naar mijlpaal. Thuis te volgen als u de Bouwapp installeert.

De bouwcombinatie Dijkstra Draisma heeft de communicatie goed op orde en informeert Dorpsbelang over de wekelijkse activiteiten en dat zijn er vele, want na de bouwvakantie wordt er volop aangepakt. Soms in een geheimtaal over monolitisch afwerken en vlinderen van vloeren, oplegneusjes, vloerpotten; bouwen is niet eenvoudig. Gelukkig hebben we hiervoor vakmensen!

Elk groot project heeft menselijke voor- en tegenstanders, maar wat vinden de zeehonden van hun toekomstig onderkomen? De eerste nieuwsgierige zeehonden zijn al in de haven gesignaleerd. Wordt het straks schelpen gooien of een luid flipper applaus? Ze kunnen nog oefenen, de opening is in 2025.

Kijk op wec-waddenzee.nl