Werelderfgoedcentrum blikvanger Lauwersoog

De vorderende bouw van het Werelderfgoedcentrum is de blikvanger in de haven van Lauwersoog. Het gebouw komt tot leven en hoe! Inmiddels heeft het bouwwerk in Lauwersoog zijn hoogste punt bereikt. Ondanks de stikstofcrisis gaat de bouw voortvarend van mijlpaal, naar mijlpaal, naar mijlpaal. Thuis te volgen als u de Bouwapp installeert.

De bouwcombinatie Dijkstra Draisma pakt volop aan en informeert Dorpsbelang regelmatig over de werkzaamheden. Soms in een geheimtaal over monolitisch afwerken en vlinderen van vloeren, oplegneusjes, vloerpotten. Bouwen is niet eenvoudig, gelukkig hebben we hiervoor vakmensen! Nog dit jaar te gaan voor de puntjes op de i.

Elk groot project heeft menselijke voor- en tegenstanders, maar wat vinden de zeehonden van het toekomstig onderkomen? De eerste nieuwsgierige zeehonden zijn al in de haven gesignaleerd, hoe gaat het worden hun toekomstig ziekenhuis? Dat wordt vast een luid flipper applaus, ze zijn al aan oefenen voor de opening in 2025.

Kijk op wec-waddenzee.nl