peiling

Behoefte aan een gemeentelijk ontmoetingsplaats dichterbij huis?

Als vervolg op het tevredenheidsonderzoek van de gemeente Het Hogeland in 2021 over de service & informatievoorziening, wil de gemeente nu middels een peiling meer inzicht krijgen. Meer inzicht in de behoeften van de inwoners van Het Hogeland met betrekking tot het contact met de gemeente.

Voor het regelen van o.a. paspoorten of vergunningen kunt u terecht in Winsum of Uithuizen. De gemeente wil graag weten wat u vindt van meer gemeentelijke ontmoetingspunten, als aanvulling op de huidige dienstverlening. U kunt uw mening geven door middel van een peiling met de volgende stellingen:

  • Een extra gemeentelijk ontmoetingspunt is nodig om de afstand tussen inwoner en gemeente te verkleinen.
  • De gemeente mag extra tijd en geld investeren om te kunnen voorzien in ontmoetingspunten.
  • Ik zou zelf gebruik maken van een gemeentelijk ontmoetingspunt.

Via de website stemvanonshogeland.nl kunt u tot 1 maart a.s. uw stem laten horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.