Zeemanskoor Lauwersoog

Het Zeemanskoor Lauwersoog is een bloeiende vereniging met ongeveer 35 leden, afkomstig uit Lauwersoog en directe omgeving.

De meeste muziek en teksten zijn gecomponeerd en geschreven door dirigenten, accordeonisten en leden. Dit is tevens het unieke van dit koor, daardoor onderscheidt het zich van andere shanty- en zeemanskoren in de wijde omgeving.

Wij zijn een koor met echte zeelui, werkzaam of werkzaam geweest in de visserij, op de koopvaardij, bij de kustwacht, in het reddingswezen, op de haven, bij de marine of in de betonning. Mannen met zout doordrenkte stemmen…

Meer informatie vindt u op zeemanskoorlauwersoog.nl

Kijken en luisteren bij een repetitie kan ook, bel dan even met Rieks Gerdes 06-51195922.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *